top of page

gTrack information page

gTrack is an R&D project of Garlic Tech funded partially by the GINOP program of the EU. This is different to the later project of gTrack Sport Kft, the two projects share their names only! The aforementioned project was submitted earlier, with a different scope, and the two projects do not share any finctionalities. 

The explanation below is in Hungarian only, to conform with the program reguirements.

A kedvezményezett neve: Garlic Tech Fejlesztő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság


Projekt címe: gTrack - A túraversenyeken teljesített útvonalak illetve igazolások hitelesítése okostelefon segítségével prototípus fejlesztés megvalósítása a Garlic Tech Kft-nél.


A szerződött támogatás összege: 19 884 157 Ft


A támogatás mértéke: 60,57%


A projekt tartalmának bemutatása: Jelen projekt keretében egy olyan okostelefon applikáció (gTrack) kifejlesztése történik meg, amely egyszerre oldja meg az útvonal, a teljesítés dokumentálását, a hitelesítést, és gondoskodik a részeredmények azonnali publikálásáról is. A szervezők részéről nem igényel papírmunkát és ellenőrző személyzetet, mivel az okostelefon az applikáció segítségével képes a bejárt útvonalat, az egyes pontokon történő áthaladás idejét a beépített GPS chip és egyéb szenzorai segítségével rögzíteni, a versenyző helyzetét a térképen megjeleníteni. A túrázok pedig saját, jól ismert eszközük segítségével oldhatják meg ezeket a feladatokat.


A projekt befejezési dátuma: 2019.11.20.


Projekt azonosító szám: GINOP-2.1.7-15-2016-01841

bottom of page